Zwemclub de Forel

logo 3

Zwemclub de Forel verzorgt een aantal zwem disciplines zoals, wedstrijdzwemmen, recreatiefzwemmen en masterzwemmen.

Waar: in zwembad de Steense in Wolvega.

Als je aan je (zwem) conditie wilt werken of wil gaan wedstrijd zwemmen, dan ben je bij Zwemclub de Forel aan het goede adres. Zwemclub de Forel is een gezellige vereniging waar we sportief met elkaar omgaan om het zwemdoel van jouw keuze te halen.     

Onze gekwalificeerde trainers zullen jou daar in begeleiden.

 

de forel
Recreatief zwemmen of Wedstrijdzwemmen? Jeugdigen of volwassenen?

Bij Zwemclub de Forel is het mogelijk!

Jong en oud zijn van harte welkom bij de zwemclub uit Wolvega. Zwemmen is de sport waarbij je je hele lichaam in beweging kan zetten maar voor de jongeren is het ook een gezellige sport om samen te beoefenen. Kortom een arbeidsintensieve sport.

Heb je nu je B diploma gehaald en wil je je verder ontwikkelen in het zwemmen? Dan kan je ook bij ons terecht.
De trainers zijn gemotiveerde en gediplomeerde vrijwilligers, in bezit van VOG verklaring, waarmee je aan de slag gaat. Er zijn door hun ervaringen, kennis en kunde vele mogelijkheden om te groeien.

Er zijn verschillende momenten en groepen waar gezwommen kan worden. Door middel van je contact met onze contactpersoon gaan we kijken in welke groep je het beste past. Bijvoorbeeld volwassenen, de master- en trimgroep. Of misschien wel bij de wat oudere jeugd of heb je net je zwemdiploma en pas je bij de jonge jeugd.

Heb je interesse om een proeflesje mee te zwemmen? Zoek contact met onze secretaris Mw. Anne v.d. Jeucht via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op +31 6 17 26 28 80


Meer informatie

Alle kinderen mogen mee doen!

logo leergeld1In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn.

Lees meer: Leergeld

⇑ ⇑